VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 15. 06:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A 92. percben szerezte meg a győztes gólt a Vidi II

Második csapatunk izgalmas mérkőzést játszott a PAFC II ellen.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Őszi szezon, 10. fordulóMeccs center 
2-1
(0-1)
Lencsés 68, Hadzic 92
MOL Vidi FC II:
Hársfalvi -- Hangya Szilveszter, Sós Bence, Hadzic, Takács Martin (Kojnok 59), Hodzic (Galacs Erik 59), Lencsés, Szabó, Tarnóczi (Ódor 79), Tamás, Tóth Bence
Skribek 21
Puskás Akadémia FC II:
Varga -- Major (Kovács 69), Radics, Szabó (Vörös 78), Sipos, Papp, Keszi, Körmendi, Vanczák, Kocsis, Skribek (Papp 78)
2018.10.14. SzékesfehérvárSóstói StadionJátékvezetők: Szigetvári MárkDr. Ambrus DánielTinnyei Zsolt

Az NB III-as bajnokság tizedik fordulójában megyei rangadót rendeztek vasárnap délelőtt Székesfehérváron. A Puskás Akadémia II nincs jó formában, legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén mindössze két pontot szereztek a felcsútiak, míg a Vidi II legutóbb győzni tudott a Pénzügyőr otthonában. Tímár Krisztián ezúttal 8 olyan játékosra számíthatott, akik tagjai az NB I-es csapat keretének (Hársfalvi, Tóth, Tamás, Hangya, Sós, Szabó, Elvir Hadzic, Armin Hodzic).

Kis meglepetésre a vendég felcsútiak kezdték aktívabban a találkozót, előbb Kocsis szabadrúgásból veszélyeztetett, majd Hársfalvinak kellett bravúrral védenie Körmendi kísérletét. A 21. percben Skribek Alen lőtt 25 méterről hatalmas bombagólt, Hársfalvinak nem volt esélye (0-1). A 28.percben Tamás Krisztián iramodott meg a bal szélen, majd kapu elé lőtte a labdát, amely az egyik vendég védő kezén csattant a 16-oson belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Egy perccel később Hodzic közeli lövését védte a felcsúti kapus. A félidő vége előtt Sós egyenlíthetett volna, egyedül vezethette a labdát a kapura, de 14 méterről kapu fölé lőtt.

A második félidő elején a PAFC II támadója, Szabó tolta el a labdát Hársfalvi mellett, majd földre került a felcsúti játékos, a vendégek büntetőt reklamáltak, de a spori ezúttal is továbbot intett. A 68. percben egy jobb szélről érkező beadásba csak beleütni tudott a PAFC II kapusa, a labda Lencsés elé került, aki néhány méterről a kapuba fejelt (1-1). A Vidi II kiváló formában lévő csapatkapitányának zsinórban ez volt a harmadik találata, korábban a listavezető Ajka és a sereghajtó Pénzügyőr kapuját is bevette. A mérkőzés végét a mieink bírták jobban, és a 92. percben Galacs kiváló labdával ugratta ki Elvir Hadzicot, aki 7 méterről a léc alá bombázott (1-2).

Második csapatunk ezzel a győzelemmel megerősítette helyét a tabella első felében. Legközelebb vasárnap délután a Pápa otthonába látogatunk.

CÍMKÉK
2018-2019 NB III Nyugati csoport MOL Vidi FC II - Puskás Akadémia FC II
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek