VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 15. 11:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Szurkolói információk a Szombathelyi Haladás elleni bajnokira

Online 1200, a VidiShopban és a helyszínen 1500 forintba kerülnek a belépők.

A válogatott szünet után, 2018. október 20-án a Haladás vendégeként lépünk pályára Szombathelyen. A Vas megyei alakulatnál nemrég edzőcsere történt, immár Horváth Ferenc irányítja a Haladás szakmai munkáját.

Jegyvásárlás

A találkozóra szurkolóink elővételben a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban október 15-től, hétfőtől (munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), illetve online a meccsjegy.mlsz.hu felületén vásárolhatnak belépőt. A vendégjegyek online egységesen 1200 forintba kerülnek, a VidiShopban pedig 1500 forintba. Mérkőzésnapon a Haladás Stadion két darab vendégpénztáránál 15:30-tól lehet majd jegyet vásárolni 1500 forintos egységáron. A stadion kapuit 16 órakor nyitják ki. 4 éves korig a belépés ingyenes. Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát ne felejtse otthon! A helyszíni jegyvásárláshoz nem kötelező klubkártya vagy futballkártya, de csak arcképes igazolvánnyal lehet belépőt vásárolni!

Szurkolói busz

Klubunk ezúttal nem indít a bajnoki mérkőzésre szurkolói buszt!

Vidi-szurkolók gyülekezési helye

Decathlon Áruház parkolója (9700 Szombathely, Bálványkő u. 3., M86-os főút, illetve a 87-es számú főközlekedési út – Zanati u. forgalmi csomópontjában, „elkerülő körgyűrű"). A gyülekezőhely erre elkülöníthető kapacitása mintegy 50-60 személyautó, így alkalmas arra, hogy a személygépkocsikkal érkező vendégszurkolókat kezelhető konvojban tartva (max. 20 szgk./konvoj), a rendőrség a stadionba felvezesse, bekísérje. Az érkező vendégszurkolók számától függően a kísérés több hullámban kerülhet végrehajtásra a kísérési útvonalakon, így a stadion körzetét is folyamatosan felügyelve, és az érkezési útvonalakon a biztonságos, „tiszta" haladás előkészítése érdekében rendőri felvezetésre, kísérésre, ennek során további, időszakos (rövid ideig tartó) közlekedési zárásokra is számítani kell.

Parkolás

A vendégszurkolók számára a város határában gyülekezési pontot jelölt ki a Rendőrség, a Kenderesi úton pedig parkolót, melyet a mellékelt térképen láthatnak szurkolóink.

A vendégszektor jele: E

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a stadionban, amelyen a beléptetés 16:00 órakor fog kezdődni.

Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy a szurkolók ne forgassák át maguk előtt a rendszert, mert akkor nem tudnak majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt" felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu" kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállukat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkeznek a mérkőzésre, azt maguk elé szorítva lépjenek be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára!

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat!

Szurkolói magatartás

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek arról, hogy a transzparens megfelelő-e és az felhasználható-e. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek