VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 16. 18:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
VÁLOGATOTT
Csoportelsőként jutott az elitkörbe az U19-es válogatott

Mocsi Attila a harmadik találkozót is végigjátszotta.

Magyarország a Szlovénia elleni 2-1-es sikert és a Koszovó elleni 0-0-s döntetlent követően, a 2019-es U19-es Európa-bajnokság 7-es számú selejtezőcsoportjában Ausztria ellen lépett pályára. Az első helyéről vártuk a találkozót, melyet kedden 15:30-as kezdettel rendeztek Telkiben. Az elitkör eléréshez az első kettőben kellett végeznünk.

A meccs elején az osztrákok jutottak előnyhöz, de egykori támadónk, Torvund Alexander csakhamar egalizált. Mivel a csoport másik összecsapásán a szlovének időközben 2-0-ra elhúztak Koszovó ellen (a végeredmény 4-1 lett), valójában egy percig sem forgott veszélyben továbbjutásunk. A slusszpoén a 94. percben érkezett, amikor Bencze beadását Tímári váltotta gólra, így 7 ponttal szereztük meg a csoportelsőséget.

A MOL Vidi FC védője, Mocsi Attila az első két összecsapást végigjátszotta és Németh Antal szövetségi edző ezúttal is mindvégig bizalmat szavazott neki.

Az elitkör csoportjainak sorsolását december 6-án tartják, a mérkőzésekre egy országon belül kerül sor március 18. és 26. között. A négyesek győztesei vehetnek majd részt az örményországi Európa-bajnokságon.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek