VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. November 08. 10:45  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a PAOK elleni EL-mérkőzésre - FRISSÍTVE

A stadion kapui 16:55-kor nyitnak, jegyeket már nem tudnak vásárolni. Szurkolói különvonat indul.

Kulcsfontosságú Európa Liga-összecsapásra kerül sor november 8-án, csütörtökön a Groupama Arénában, ahol együttesünk 18:55-ös kezdettel azt a PAOK FC-t fogadja, amelyet október végén Szalonikiben legyőzött. A stadion kapui 16:55-kor nyílnak.

A mérkőzésre csütörtök délelőttig minden jegy elfogyott, így a stadionban már nem lesz jegyértékesítés. Kérjük, érvényes belépő nélkül ne induljanak el a Groupama Arénába!

A parkolást a stadionhoz közel lévő kisebb utcákban javasoljuk. Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a találkozóra a bejutás ezúttal hosszabb időt vesz majd igénybe, mint legutóbb a BATE Borisov elleni EL-mérkőzés alkalmával, mivel kevesebb kapu lesz nyitva. Ezért mindenkinek azt ajánljuk, hogy időben érkezzen meg a Groupama Arénához.

Az I-es kapucsoport (B1,B2,B3,C1 szektorok) a Fradi-sasnál található.
A II-es kapucsoport (C2, C3, C4, C5, C6, D1, D2, D3 szektorok) a jegypénztárnál található.
Fontos információ, hogy a rendőrség kérésére a D4 szektor, valamint a III-as kapucsoport teljesen le lesz zárva.

Minden bérlettel és belépőjeggyel be lehet jutni a stadionba az I-II kapucsoport bármelyikén. Ha a jegyen szereplő kapunál nagy a torlódás, érdemes megpróbálni egy másik kapun bejutni a Groupama Arénába!

Klubunk a találkozóra szurkolói különvonatot is indít, amire november 8-án délig lehetséges a jegyvásárlás.

CÍMKÉK
2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - PAOK FC
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek