VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. November 14. 15:04  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sajtóakkreditáció az Újpest FC elleni bajnoki találkozóra

Fontos információk a média számára a nyitómérkőzéssel kapcsolatban.

Klubunk örömmel fogadja, hogy az Újpest FC elleni nyitómérkőzést is kiemelt médiaérdeklődés övezi. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy a média kiszolgálása minden igényt kielégítsen hazai mérkőzéseinken.

Új stadionunk nyitómérkőzésére is a VIDIPRESS felületén lehet akkreditációs kérelmet benyújtani  – az Újpest FC elleni találkozó november 21-én, 19:00 órakor kezdődik Sóstón. A mérkőzésre alapvetően továbbra is az itt olvasható elvek érvényesek, a további kiegészítésekkel:

Sajnos a stadion kapacitása véges, így minden akkreditáló újságírónak és fotósnak nem tudunk majd sajtóbelépést biztosítani.

Amennyiben a VIDIPRESS rendszerben szabadúszóként van regisztrálva valaki, az akkreditációs kérelem benyújtásakor megjegyzésben jelezze, hogy az Újpest FC elleni találkozóról melyik médium számára tudósít. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkreditációját nem tudjuk elfogadni.

A találkozót megelőzően, az akkreditációk elbírálásakor a MOL Vidi FC kommunikációs osztálya adott esetben megkérheti az akkreditáló újságírót, vagy fotóst, hogy e-mailben mutasson be legalább három olyan publikált írást, képsorozatot, amelyben csapatunkkal foglalkozott a 2018-as naptári évben a mai napig bezárólag (november 14.). A publikált anyagok bemutatása önmagában még nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel, a helyszínen dolgozó televíziós kollégák szintén kiemelt száma miatt az Újpest FC elleni nyitómérkőzésre nem tudunk minden újságíró és fotós számára parkolási lehetőséget biztosítani. A MOL Vidi FC kommunikációs osztálya külön e-mailben jelzi majd azt, hogy kinek tudunk behajtási engedélyt biztosítani. Azon újságírók, akik nem kapnak külön e-mailt, önállóan kell megoldniuk személygépjárműjük elhelyezését.

A televíziós stábok létszáma nem haladhatja meg a három főt (riporter, operatőr, technikus) – kivéve a jogtulajdonos televízió stábja.

Újságíró-igazolvány, valamint újságíró-szövetségi tagság önmagában nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

Az e-mailben küldött akkreditációs kérelmeket magyar szerkesztőségektől továbbra sem áll módunkban figyelembe venni.

Az akkreditáció határideje: november 19. (hétfő), 12:00 óra! Ezt követően egy médiumtól sem áll módunkban akkreditációs kérelmet befogadni!

Az akkreditációk elbírálásának határideje: november 20. (kedd), 18:00 óra.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük. További jó munkát kívánunk!

MOL Vidi FC
Kommunikáció

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Újpest FC
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek