VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. December 03. 21:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Vásárolja meg jegyét a Ferencváros elleni rangadóra

December 4-én, 10 órától lehet jegyet váltani. A Piac téri VidiShop a következő hetekben hétvégén is nyitva tart majd.

Az éllovas Ferencváros ellen zárja a 2018-as naptári esztendőt a MOL Vidi FC együttese. A csúcsrangadóra mindössze három nappal a Chelsea FC elleni, továbbjutásról döntő Európa Liga-mérkőzés után, december 16-án, 20:15-ös kezdettel kerül sor.

Jegyárak

A Ferencváros elleni bajnokira december 4-től, kedden délelőtt 10 órától lehet megvásárolni a belépőjegyeket. 

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, D4, D5, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A MOL Aréna Sóstó semleges szektora a D6, ahová bármilyen klubkártyával, valamint MLSZ-kártyával is lehetséges a jegyvásárlás. A B-szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, azaz a belépők elővételben 2500 forintba, meccsnapon a helyszínen 3500 forintba kerülnek.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők december 4-től

A Piac téri VidiShop a szokásos nyitvatartási időtől eltérően a következő hetekben szombaton és vasárnap is nyitva lesz 10 órától 17:30-ig (ebédszünet: 13:00-13:30).

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétköznap 10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Hétköznap és hétvégén:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Fehérvár Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-13:00
Internet az online jegyvásárláshoz kedden délelőtt 10 órától kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online jegyvásárláshoz klubkártya megadása, futball- és klubkártya nélküli vásárlás esetén pedig személyi igazolvány felmutatása szükséges, más számára történő vásárlás még fénymásolt igazolvánnyal vagy meghatalmazással sem lehetséges! A jegytulajdonos adatainak módosítására a mérkőzés kezdete előtt 72 órával van lehetőség, a jegyvásárlás helyszínen.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 508 0999

A MOL Aréna Sóstó első három bajnokijára kiadott minibérleteket érdemes megőrizni, hiszen ennek felmutatásával a saját helyükre a tavaszi bérletvásárlás idején elővásárlást biztosítunk majd!

Minden Vidi-szurkolót várunk december 16-án, töltsük meg ismét a MOL Aréna Sóstót és szurkoljunk telt ház előtt a Vidinek!

Előzetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Aréna Sóstón a tavaszi szezontól megkülönböztetésre kerülnek kiemelt és nem kiemelt mérkőzések. Kiemelt mérkőzésnek számítanak a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd elleni rangadók. A tavaszi jegyárakról később közlünk bővebb információt.

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek