VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. December 17. 15:33  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
STATISZTIKA
Loic Nego és Stopira bekerültek a 18. forduló csapatába

A Ferencváros elleni rangadón két szélsőhátvédünk nyújtotta a legkiemelkedőbbet az InStat szerint.

A molvidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk december 16-án, a 18. fordulóban az NB I csúcsrangadóján 2-1-s sikert aratott a Ferencváros felett, a pályán nyújtott teljesítményével két labdarúgónk került be a forduló válogatottjába.

A 18. forduló válogatottja
Nagy Sándor (Debrecen, 327) - Loic Nego (MOL Vidi FC, 309), Szalai Attila (Mezőkövesd, 325), Dusan Brkovic (Diósgyőr, 275), Stopira (MOL Vidi FC, 269) - Ivan Petryak (Ferencváros, 320), Josip Knezevic (Puskás Akadémia FC, 308), Kusnyír Erik (Debrecen, 284), Papp Kristóf (Paks, 280), Georgi Beridze (Újpest, 295) - Szécsi Márk (Debrecen, 276)

Az ezúttal jobbhátvédként szereplő Loic Nego átlépte a kifejezetten magasnak számító 300-as küszöböt és már hetedszer került be a forduló csapatába. Zöld-foki-szigeteki balhátvédünk másodjára szerepel az összeállításban, elsőként a 6. fordulós teljesítményével vívta ezt ki, ám az nem volt olyan régen, hiszen az Újpest elleni fordulót november 21-én, a MOL Aréna Sóstó megnyitójával pótoltuk.

CÍMKÉK
Stopira Nego Loic 2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek