VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2019. Március 13. 13:01  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Március 18-án indul a DVSC, március 20-án az FTC elleni hazai kupamérkőzésre a jegyvásárlás

Hagyományos jegyvásárlásra is sor kerül majd a legjobban várt összecsapások előtt.

A MOL Vidi FC leginkább várt tavaszi mérkőzéseire klubunk kedvezményes rangadóbérletet adott ki, melynek megvásárlásával drukkereink a Debreceni VSC és az Újpest elleni bajnokikra, valamint a Ferencváros elleni kupavisszavágóra is ülőhelyhez jutnak.

Természetesen nem ez az egyetlen módja annak, hogy szurkolóink ott lehessenek a fontos összecsapásokon, hiszen hagyományos jegyvásárlásra is sor kerül majd.

A DVSC elleni, március 30-i bajnokira március 18-án 10:00-tól, a Ferencváros elleni, hazai kupavisszavágóra március 20-án 10:00-tól vásárolhatók belépők a megszokott módokon, így a meccsjegy.mlsz.hu-n, illetve a MOL Aréna Sóstó főpénztárában és a Piac téri VidiShopban is. Az árakról és a további információkról természetesen a későbbiek során tájékoztatjuk drukkereinket.

Szurkoljunk együtt a csapatnak ezeken a kiemelten fontos rangadókon is!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek