VidiShop molvidi.hu Alba Liga
BFC Siófok Végeredmény 1-1
Videoton FC
Monicomp Liga NB I
Bajnokság, 2010-2011
őszi idény - 1. forduló
2010.08.01., Vasárnap @ 17:30
Siófok, Városi Stadion
4200 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Németh Ádám
Asszisztensek:
Kepe Arnold, Farkas Balázs
Tartalék játékvezető:
Kiss Norbert
90 +1.Németh Ádám lefújta a meccset, döntetlennel rajtolt a Vidi a 2010-2011-es bajnokságban.
75.Ismét csere mind a két oldalon. A Vidiben Nikolics váltja Nagyot, a Siófokban Thiago helyén újabb támadó, Roni.
73.Sowunmi passza után Délczeg rúgott balról kapufát.
71.Vujovics lábában volt a meccslabda! Nagy Dani ismét leverekedte magát az alapvonalig, visszapasszát Vujovics 10 méterről, ballal pattintotta kapura, alig a bal sarok mellé.
70.Kecskés szabadrúgását védte Bozsovics.
67.Bozsovics nagy mentése után Vujovics tette Szakály elé a labdát a bal oldalon, majd kapta vissza középen - Goran lövésébe sajnos bele tudtak lépni a védők.
63.Csere mindkét oldalon: a Siófokban Délczeg száll be Piller helyére, a Vidiben Szakály készülődik, aki Hídvégi helyére áll majd be. Mindkét edző a támadásra szavaz!
62.Sándor György elvette a labdát Tusoritól, majd a balra kiugró Vujovics elé passzolt. Goran nem bajlódott azzal, hogy a jobb lábára tökéletes, lövőpozíciót keressen: kissé befelé fordult, majd 14 méterről, spiccel, szemtelen, de okos gólt rúgott a hosszúsarokba. Egyenlítettünk!
53.Sowumni kapott sárga lapot, miután a felezővonalnál felrúgta Andicsot.
46.Csere a második félidőre: Gosztonyi András helyett Lencse László játszik majd a bal oldalon.
45.Németh Ádám lefújta az első félidőt. Alig volt leírható Vidi lehetőség...
38.Piller 20 másodpercen belül kettőt faultolt - sárga lap.
33.Kapitális potyagóllal vezet a Siófok! Hídvégi késlekedett a tizenhatos bal oldalánál Sowunmival szemben - de ez nem lett volna több, mint egy sima hiba. A Siófok egykori válogatott támadójának nem is túl erős, tizennégy méteres lövését azonban Bozsovics a két keze és két lába között beengedte - szörnyű nagy potyagól.
23.Nagy Dániel az alapvonaltól, de a tizenhatoson belülről centerezett, Vujovics a tizenegyes pontról kapásból lőtt - Molnár vetődve, nagy bravúrral védett.
19.Korai csere a "Bányászban": a meghúzódott Kanta Szabolcs helyére Tusori áéll be.
12.A Piller által eladott labdából Sándor György próbálkozott vagy harminc méterről. A labda kipattant Molnár melléről, de miután nem volt érkező, nem lett belőle veszélyes helyzet.
7.Tapogatózó, puhatolózó a játék. A Vidi esélyesebb, de azért a rajt tétje és izgalma rányomja bélyegét a meccs képére.
-1.A kezdőrúgást a hetvenes-nyolcvanas évek két legendája, Bódi Zoltán és Tieber László végzi el. Szép gesztus a Vidi felé!
-20.Tiszta fehérben játszik majd a Vidi, míg a hazai csapat a saját, megszokott, sárga-kékjét választotta.
-60.Dr. Mezey György kijelölte a kezdőcsapatot. Andre Alves a keretben sem kapott helyet, de nem kezd Nikolics, illetve Lencse sem. Vujovics játszik majd legelöl, a két széle pedig Gosztonyi és Nagy Dani. Bozsovics véd, Andics, Lipták, Horváth és Hídvégi a négy védő. A további három hely gazdája Sándor, Farkas, és Elek.
-90.A Vidi rendben megérkezett a siófoki stadionba. A városban nagy a meleg, de a stadionban jár picit a levegő - ennek ellenére jól jön majd, ha fél hatig pár fokot hűl a hőmérséklet.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek