VidiShop molvidi.hu Alba Liga
ZTE FC Végeredmény 1-2
Videoton FC
Monicomp Liga NB I
Bajnokság, 2010-2011
őszi idény - 7. forduló
2010.09.28., Kedd @ 19:00
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2600 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Solymosi Péter
Asszisztensek:
Farkas Balázs, Takács Gábor
Tartalék játékvezető:
Ákos Dávid
90 +2.Vége, a Videoton idegenben győzött az utóbbi évek mumusa, a ZTE ellen!
90.Csank János még ey csatárral próbálja meg az egyenlítést: Szalai helyére Balázs Zsolt áll be.
83.Nikolics lett a szupercsere! A felívelt labdát Niko elemelte Kocsárdi mellett, majd mintaszerűen centerezett: Alves tizenkét méterről, "magától értetődően" passzolta a labdát a kapu bal oldalába. 2-1-re vezet a Vidi!
82.A Nikolics ellen hátulról becsúszó Kamber kapott csak sárgát.
79.Az utolsó Vidi-csere: Nagy helyén Gosztonyi András játszik a hajrában.
77.Kettőscsere a Zetében: Prince Raicomar és Illés Gyula le, Simor Attila és Ahmet Delih be.
72.Szalai lövését tolta ki Bozsovics a bal sarok elől.
69.Újabb csere, Hídvégi helyére Nemanja Nikolics jön.
67.Cserél a Videoton, Polonkai helyére Dusan Vasziljevics áll be.
64.Illés csavarta a kapu elé szabadrúgásból a labdát, majd, miután nemért hozzá senki, lövés lett belőle - ezen a talajon bravúr, hogy Bozsovics szögletre tudta ütni a labdát.
60.Kocsárdi kapott sárga lapot, Alves felrúgásáért.
50.Alves lefutotta a jobb szélen Vargát, de mielőtt beért volna a tizenhatosra, néhány héttel ezelőtti klubtársa még be tudott csúszni, elrúgta a labdát.
45.Alves közelről, balról,éles szögből lőtt, de Vlaszák zárta a szöget.
37.Egyenlített a ZTE. Illés jobbról jövő szögletnél Miljatovics fellökte Bozsovicsot, így a berobbanó Varga Róbert akadálytalanul rűghatta a labdát a hálóba. Solymosi nagyot hibázott, hogy nem ítélt kifelé szabadrúgást.
36.Illés külsővel csavarta középre a labdát, Pavicevic ráfejelte Lázár mellől - Bozsovics nagy bravúrral ütötte szögletre a léc alól a labdát.
28.Polo góljával vezet a Vidi! A Varga Róbert elleni középpályás labdaszerzés után a támadótérfél közepén betörve Elek szép testcsel kíséretében passzolt balra, Polonkai felé - Polo úgy lett igazán tisztán, hogy Alves még át is lépte a labdát: szőke középpályásunk 14 méterről, higgadtan lőtt a kapu jobb oldalába.
26.A mezőny - eddigi - legjobbja, Nagy Dani rössölte le védőjét a jobb szélen, jól is emelt középre, de Elek fejese nem talált kaput.
22.Polonkai emelte a labdát a tizenhatoson belül Nagy Dani elé - támadónk az átvétel után egyből lőtt, de az elélépő Máté lábáról szögletre pattant a labda.
18.A megugró Illés elől mentett a visszafutó Hídvégi. Erősített a ZTE!
14.Az első egerszegi kontra végén Prince Raicomar forgatta meg Lázárt, de a bepassznál Farkas Balázs szögletre mentett Pavicevic elől.
12.Nagy Dániel baloldali szöglete kicsúszott Vlaszák kezéből, Polonkai vagy tizenhatról lőtt is, de a labda elakadt a bolyban.
9.A Vidi kezdett jobban, lendületesebben, agresszívabban játszik csapatunk ellenfelénél - de egyelőre nincs "kézzel fogható" eredménye.
1.A 25. másodpercben vezethetett volna a Vidi! Sándor tette remekül Alves elé a labdát, brazilunk kapura is tette a passzt, de túl közel volt Vlaszákhoz, nem sikerült a kapus mellett elrúgni a labdát.
-60.A két rutinos vezetőedző, dr. Mezey György és Csank János, hagyományosan nagy csatát vív egymással. Igyekeznek túljárni egymás eszén. Vezetőedzőnk most is kifundált valamit, mert új összetételű, új szerkezetű középpályának szavazott bizalmat: játszik Elek, Nagy Dani, Farkas Balázs, Sándor és Polonkai is.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek