VidiShop molvidi.hu Alba Liga
Videoton FC Végeredmény 2-1
Paksi FC
Monicomp Liga NB I
Bajnokság, 2010-2011
őszi idény - 10. forduló
2010.10.17., Vasárnap @ 17:30
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
3125 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Andó-Szabó Sándor
Asszisztensek:
Szpisják Zsolt, Albert István
90 +3.Andó-Szabó lefújta a meccset, 2-1-re nyert a Videoton.
86.Szépített a Paks. Böde tört be a büntető területünkre, ahol Lipták felvágta. Válogatott védőnk sárga lapot kapott, a büntetőt pedig Éger váltotta gólra.
81.Cserék: Vasziljevics áll be Polonkai helyére, Bartha helyére Báló, Montvai helyére pedig Vári érkezik.
79.Mutumba kiugratásából ismét Alves lépett ki, a bal kapufát találta el, majd utána a gólvonalon keresztbeguruló labdát a földön fekve próbálta stukkolni - majdnem sikerült!
77.Alves egy pillanat alatt, ritmust váltva helyzetbe került. A 16-oson belülre betörő csatárunk lövését Csernyánszki bravúrral védte.
75.A Paks is cserél, Kiss Tamás helyére az egykori fehérvári Magasföldi "Dodi" érkezik.
69.Kettőscsere a Videotonban, Gosztonyi és Lencse helyére Szakály és Mutumba áll be az utolsó bő húsz percre.
60.A legutóbbi negyedórában főként mezőnyjáték folyt a pályán, ziccerek nélkül. A Vidi őrzi előnyét, de ennél több nem történik.
49.Sándor György huszonkét méteres, lapos, jó lövése, aligkerülte el a jobb alsó sarkot.
43.Polonkai - sarokkal! - zseniális labdát tett a tizenhatosra belépő Alves elé, akit Csernyánszki csak szabálytalanul tudott szerelni. A kapus piros helyett csak sárga lapot kapott, mi tizenegyest, amit Andre Alves értékesített. A kapu bal oldalába vágódó labda 30 éves csúcsot tett múltidőbe.
40.Böde távoli lövése riogatta Bozsovicsot és a nézőket - a labda elment a jobb alsó sarok mellett.
31.Kontratámadás koronájaként Lencse jobb oldali bepasszát Polonkai sarokkal próbálta Alves elé tenni - sajnos hosszú lett a labda, pedig zseniális ötlet volt.
22.Szépen kisakkozott paksi akció végén Montvai lőtt 14 méterről, középről, "ajtó-ablak" helyzetből: Bozsovics jókor volt jó helyen, bravúrral védett.
21.Az előny birtokában is a Vidi játszik fölényben. de ez a fölény inkább meddő, a Paks is egyre bátrabb, most már muszáj kockáztatnia.
11.Vezet a Vidi! Jobbról jövő szöglet után Gosztonyi indult befelé, majd elpasszolta a labdát. Szerencsénkre Bartha rosszul szabadított fel, éppen Goszit találta el, aki most már lövéshez készült, tizennégy méterről tüzelt is, és a labda Sifter lábát is érintve került a hálóba.
7.A pípírformát igazolva, a Videoton játszik fölényben a "megnyitásban", de igazi helyzetig még nem jutottak el támadóink. Alvesnek volt egy "helyzetecskéje", de lesz még jobb is...
-1.A kezdőrúgást a 45. születésnapját ünneplő Csucsánszky Zoltán végezte el, kisfia társaságában. Klubunk legendája mellett Farkas Balázs és Alves is a hosszú hétvégén ünnepelte szülinapját, de ők pénteken.
-10.Az eltiltott dr. Mezey György helyett Bekő Balázs dirigálja majd a csapatot.
-30.Nincsen meglepetés az összeállításokban. A Videoton az ígért kezdőcsapatot küldi pályára, várhatóan 4-4-2-es formációban. A Paksban két exvidis is iparkodik, Vayer és Sifter.
-45.A Monicomp Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén, a vörösiszap-katasztrófa devecseri áldozataiért is játszik a Vidi. Klubunk a mérkőzés teljes bevételét felajánlotta az áldozatoknak!
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek