VidiShop molvidi.hu Alba Liga
Bajai LSE Végeredmény 2-4
Videoton FC
Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2010-2011
16 közé jutásért -
2010.11.02., Kedd @ 14:30
Baja, Városi sporttelep
800 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Farkas Ádám
Asszisztensek:
Kelemen Attila, Ifj. Kormányos Gábor
90.Vége a mérkőzésnek, a Bajai LSE az első félidőben nagyon ráijesztett csapatunkra, de a második félidőben - emberhátrányban is - sokkal jobban játszott a Vidi, megérdemelt a csapatunk továbbjutása. A hazai nézők a kiesés ellenére vastapssal jutalmazzák csapatukat, a lelkes fehérvári szurkolók is tapssal jutalmazzák a Vidi játékosait. A Vidi ezzel a győzelemmel nem szakította meg azt a sorozatot, amit az MK 4. fordulójában eddig produkáltak a csapatok, ugyanis valamennyi összecsapást a vendég együttes nyert meg. A kupában a Vidi következő ellenfele a Haladás lesz, míg az NB I-ben szombaton Kaposvárra látogat a Vidi. Köszönjük szurkolóink figyelmét, hajrá VIDI!
88.Farkas Balázs tartott rá ellenfele lábára.
85.Eseménytelenül telnek a percek a játék a két 16-os között zajlik.
82.Kormos rúgta fel Alvest csúnyán.
80.Kétgólos vezetésünk birtokában már nem erőltetjük a támadásokat emberhátrányban. Csupán Alves van már elől és egy megerősített középpályás sorral igyekszünk megakadályozni a hazaiakat az újabb gólszerzésben.
78.A szöglet veszélytelen volt, immár mi támadunk.
77.Villám gyönyörű cselekkel játszotta magát üresre Tujvel kapujától 18 méterre, bal lábas lövése Liptákról vágódott szögletre.
75.Vasziljevics helyére Djordjics állt be.
73.Andics ívelt 40 méterről egy szabadrúgást a kapu elé, a labdára Lipták startolt, a hazai kapus érthetetlen mód a kapujában maradt, így Liptáknak nem okozott gondot 3 méterről gólt szereznie.
68.Harmadik gólunk megszerzése óta magabiztosan játszik csapatunk emberhátrányban is, egyelőre nem látszik a mérkőzése képe alapján, hogy a hazaiak újítani tudnának, igaz a 11-es és kiállítás sem volt benne a mérkőzésben az első félidő végén.
64.A 11-est kiharcoló Nagy Elődöt Balázs Richárd váltja.
63.Villám is besárgult, miután Vasziljevicset rántotta le a félpályánál.
60.Nikolics helyére Polonkai állt be.
59.Tamási vágta fel Alvest, ez is sárga lap. A 22 méterről elvégzett szabadrúgás nem volt veszélyes a hazai kapura.
55.Császár szabálytalankodott a félpályánál.
51.Kettős csere hazai oldalon Kurucsai és Szili helyére Kormos és Császár érkeztek.
49.Úgy látszik az öltözőben fejmosást kaptak a Vidi játékosai. Nikolics lőtt álomgólt, 20 méterről tekert a bal felső sarokba.
48.Vasziljevics egyenlített. Szépen cselezgetett a 16-oson belül a fehérvári játékos, és éles szögből lőtte ki a hosszú sarkot Vasziljevics, a labda a kapufáról vágódott a kapuba.
47.Azonnal egyenlíthetett volna a Vidi. 19 méterről végzett el Andics egy szabadrúgást a hazai kapus szögletre mentett.
47.Elkezdődött a második félidő.
46.A szünetben a kiállításról: Egy előrevágott labdát Nagy Előd egyedül vezethetett a félpályáról Sebőkre, a Vidi kapusa kivetődött a labdára, a hazai támadó pedig a földre került. A tv-s felvételek adhatnak tanúbizonyosságot arról, hogy valóban történt-e szabálytalanság, a sajtópáholyból ezt nem lehetett megítélni. A mérkőzés összefoglalóját szerdán nézhetik meg szurkolóink a vidi.hu-n.
45.Mozgalmas első játékrészen vagyunk túl, igazi kupameccs, melyet gólok és kiállítás is tarkított, sajnos a Vidi kárára. Azonban a kihagyott 11-es után - még emberhátrányban is - csapatunk képes lehet megfordítani a találkozót.
44.Nagy Dani helyére Tujvel érkezik.
44.Frőlich a kapufára emelte a 11-est, szerencsénk van.
43.Sebők kaszálta el a 16-oson belül utolsó emberként a gólhelyzetben lévő Nagy Elődöt. Piros lap és 11-es!
41.Lipták birkózta le a hazaiak játékosát a félpályánál.
40.Nikolics-Alves összjáték végén a Vidi brazil támadója találta el az oldalhálót 14 méterről.
38.Az elmúlt 10 percben nem jött át a félpályán a hazai csapat, a Vidi szinte percenként dolgozza ki a helyzeteket. Vajon meddig lehet ekkora nyomást bírni?
35.Nagy Dani lábában volt az egyenlítés, 14 méterről azonban centikkel kapu mellé lőtt.é
32.Szépített a Vidi. Sándor szép egyéni akciót követően 7 méterről passzolta a kapuba a labdát.
30.Sándor fejelt 5 méterről kapura, azonban a fejesben nem volt erő, nem okozott gondot a hazai kapusnak a labdát magához ölelni.
28.Szili próbálkozott egy távoli lövéssel, a labda elkerülte Sebők kapuját.
25.Andics és Sebők nem értették meg egymást, a labda ugyanis Sebők ölébe hullott volna egy beadást követően, Andics azonban szögletre fejelte a labdát.
23.Óriási helyzetet hagyott ki a Vidi. Andics merészkedett előre, 7 méterről lőtt kapura, amit Csoknyai óriási bravúrral védett.
21.Újabb gólt szerzett a hazai csapat. Frőlich csapta be Liptákot, beadását pedig Szabó 5 méterről - senkitől sem zavartatva - fejelte Sebők kapujába.
20.Alves került helyzetbe, a hazai hálóőr azonban nagyon bátran mozdult ki kapujából, és kivetődve megszerezte a labdát a Vidi brazil támadója elől.
18.Nehéz lesz feltörni a jól záró hazai védelmet, ez tisztán látszik az első 15 perc után. Nem ritka, hogy a hazaiak 6-7 emberrel védekeznek, azonban - ahogy a gól is bizonyítja - veszélyesek a kontratámadásaik.
15.Vasziljevics iramodott meg középen szép cselekkel, kiugratta Nikolicsot, azonban a támadó már leshelyzetben volt, szabadrúgás kifelé.
13.Bognár György a mérkőzés előtt honlapunknak elárulta, hogy eddig várakozáson felül szerepel csapata a bajnokságban, az előzetes célkitűzés a biztos bentmaradás volt az NB II-ben. Jelenleg holtversenyben vezetik a tabellát, de nem tervezik a feljutást az NB I-be.
11.A Vidi második szöglete veszélytelen volt, azonban nem szabadult fel a hazaiak kapuja.
9.Szinte azonnal egyenlíthettünk volna. Nagy Dani gurított le egy szabadrúgást Sándor Györgynek, aki 22 méterről kapura lőtt. A labda kipattant a hazai kapusról, Alves elé pattant a játékszer, azonban a Vidi támadója lesen volt.
8.HIDEGZUHANY! Az ellentámadásból Frőlich talált be, egy szélről érkező beadást juttatott Sebők mellett a kapuba.
7.Nagy Dani szögletébe Sándor csúsztatott bele fejjel, a labdát végül kivágták a védők, jöhet a kontra.
6.Szépen kidolgozott akció végén Alves kerülhetett volna helyzetbe, de Vincze Zoli az utolsó percben tisztázni tudott, következhet a mérkőzés első szöglete.
5.Körülbelül 40-50 lelkes fehérvári szurkoló kísérte el a Vidit Bajára
3.Az első lehetőség Andics előtt adódott, egy távoli szabadrúgást küldhetett kapura, a labda azonban célt tévesztett.
1.A Vidi kezdte a találkozót.
-1.A hazaiak kék-sárga szerelésben játszanak, mi tiszta fehérben. A hazaiaknál Vincze Zoli a csapatkapitány.
-5.Vincze Zolin kívül két másik rutinos labdarúgó is helyet kapott a hazai kezdőcsapatban, Tamási Gábor korábban Pakson játszott az élvonalban, Szili Attila pedig többek közt a Ferencváros és a Honvéd csapatát erősítette, több mint 140 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára.
-10.Nem kis meglepetésre Bognár György két alapemberét is kihagyta a kezdőcsapatból. A rutinos hálóőr, Herbert Roland és az utolsó 4 bajnokiján 8 gólt szerző Kormos László csak a kispadon foglal helyet.
-15.Az öltözőfolyóson végigsétálva régi ismerősbe botlottam, ugyanis jelenleg a Bajai LSE-ben játszik Vincze Zoltán, aki 2006-ban tagja volt a kupagyőztes Videoton csapatának.
-25.Köszöntjük kedves Szurkolóinkat! 25 perc múlva kezdődik az év mérkőzése - legalábbis így harangozták be a bajaiak a mai Magyar Kupa-mérkőzést. Ennek megfelelően fél órával a mérkőzés előtt már megtelt a kb. 400 fős fedett lelátó.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2010-2011
16 közé jutásért -
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek