VidiShop molvidi.hu Alba Liga
Videoton FC Végeredmény 2-1
Győri ETO FC
Monicomp Liga NB I
Bajnokság, 2010-2011
tavaszi idény - 29. forduló
2011.05.14., Szombat @ 17:30
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
4500 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Németh Ádám
Asszisztensek:
Forgács Attila, Kiss Zoltán
90 +2.Vége, nyert a Vidi, folytatódik a fieszta!
90 +1.Ji-Parana odarúgott a középpályán meglóduló Alves bokájára, megkapta érte a második sárgáját, majd a pirosat is.
78.Andjics megjátszhatta volna a labdát a tizenhatosunkon belül, de hezitált, Alekszidze megelőzte, de még így is felesleges volt a szabálytalansága - tizenegyes, sárga lap! A büntetőt Pilibaitis a kapu bal oldalára lőtte, Sebők megnyúlt és védett: a csapat úgy ünnepelte, mintha most lennénk bajnokok - sportemberek, na!
74.Dudás azután szinte első labdaérintésből szépített, kontratámadás végén, a balösszekötő helyéről emelt a hiosszú felsőbe.
73.A mérkőzés utolsó cseréje, Dinjar le, Dudás Ádám, be.
72.A Nagy Dánielt felrúgó Ji-paraná is "besárgult".
70.Keresgethetjük a jelzőket a második félidőre. Mondjuk úgy, komfortos a meccs, a Vidi emberhátrányban is magabiztosan játszik, két góllal vezet, nincs ok a rohanásra.
69.Az utolsó cserénk, Vasziljevicset Sándor Gyuri váltja.
63.Kettőscsere nálunk is, lejön a két gólszerző, Nikolics és Polonkai, beáll Farkas Balázs, valamint Alves.
61.Babics folyamatosan rúgdosta Lencsét, aki egyet visszarúgott - a játékvezető ezt tekintette mérvadónak, és piros lapot adott támadónknak.
55.Babics fejesét Sebők tolta ki a léc alól.
47.Lencse Laci lőtt a tizenhatos előteréből, alig mellé.
46.Kettőscsere az ETO-ban: Totadze és Babics játszik Takács Ákos és Völgyi Dániel helyett. Kezdődik is a második félidő!
45.Vége az első félidőnek, 2-0, amint az öltözőkben mondják, "nem oda".
40.A gyakran a "pénz mindenhatóságáról" szóló világunkban, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy mindkét csapat mezén társadalmi üzenetet látunk. Garancsi István csapata a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Tarsoly Csaba csapata a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat karitatív tevékenysége előtt tiszteleg. Ez is hozzátartozik a futballhoz.
38.Új kórus, új rigmus is van: Videoton É, Videoton É, a bajnokság a Videotoné!
36.Völgyi Dániel lebirkózta Andjicsot, ez is sárga.
35.Ismét van külföldi szurkolónk, Horváth Gábor most ért haza, bekapcsolódott a meccsbe, online, és a képernyő előtt is.
33.Pilibaitis rángatta Nikolicsot - a büntetése a meccs első sárgája.
30.Újabb Vidi helyzetek, Nagy dani, majd Lencse előtt adódott lehetőség. Nem lett gól, lehet, ők tudják, most Szakálynak kell jönnie!
27.A publikum véleménye a bajnokságról, a meccsről, egyértelmű. Zúg a "Gyuri bácsi"!
26.Már kettő-nulla, ezúttal Nikolics emelte a jobb szélről középre, területre a labdát, bent jött Polonkai, aki a hálóba stukkolta a másodikat. Úgy, mint a Kaposvár ellen!
24.Pontos kontrából szerzett vezetést a Videoton. Nagy Danié az előkészítés érdeme, a tizenhatos vonalról - miközben Lencse elvitte középen a védőket - remekül passzolt Nikolics elé, aki okosan, a hálóba rúgta az első gólunkat. Úgy, mint a Kaposvár ellen!
19.Polonkai lövése Nikolicsban akadt el, támadónk ezúttal "védett".
15.A Vidi kezdte jobban a meccset, lehetőségeink eddig tulajdonképpen csak nekünk voltak. Igaz, az utóbbi néhány percben kissé kiegyenlítettebb lett a játék.
8.A szabadrúgást Andjics tekerte kapura, Sztevanovics szökletre bokszolta a labdát.
7.Sztanisics a tizenhatos előtt csúnyán felrúgta Lencsét, indokolt lett volna a sárga.
5.Vasziljevics lövését fogta vetődve Szasa Sztevanovics.
3.Nagy Dani bepasszából Lencse előtt adódott az első lehetőség, de Sztanisics belelépett a lövésbe.
2.A tizenegyből három játékosunk maradt a kaposváriak elleni "aranymeccs" kezdőcsapatából: Vaskó, Vasziljevics és Nikolics.
1.Elkezdődött!
-5.Különleges volt a bevonuló zene is, Végvári László, a "nyolcvanötös" dal szerzője új opuszt komponált és adott elő.
-10.Nagyszerű futballszokás szerint, a győri csapat sorfalat állt a bajnokoknak, a Vidi játékosait a vendégjátékosok tapsa fogadta a játékoskijáróban. Arany mezben érkezett a Vidi, a hírek szerint ezek az ünnepi dresszek - pontosabban ilyenek... - hamarosan a VidiShopban is kaphatóak lesznek. "Újitottunk" a felvezető gyerekekkel is, közöttük van például Polonkai Attila kislánya is. p>

-15.A mérkőzés előtt a VUK-gálára került sor. A VUK-program dr. Mezey György "gyermeke", a legutóbbi három évben a klub az ő szakmai elképzelése alapján "adaptálta" a Bozsik Programot, Fejér megyére.

-25.Miután sem a kapitány, Farkas Balázs, sem helyettese, Lipták Zoltán nincs a kezdőcsapatban, új kapitányt kellett a mérkőzésre jelölni. Sebők Zsolt viseli majd a karszalagot.
-40.Dedikálás is lesz a meccs után, a főlelátó előtti területen, a Csíkvári úton.
-60.Dr. Mezey György kihirdette a kezdőcsapatot: Sebők Zsolt - Marko Andjics, Vaskó Tamás, Izing Martin, Hídvégi Sándor - Nagy Dániel, Szakály Dénes, Polonkai Attila, Dusan Vasziljevics - Lencse Lászlo, Nikolics Nemanja.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek