VidiShop molvidi.hu Alba Liga
Videoton FC Végeredmény 0-0
Újpest FC
Barátságos
Barátságos, 2010-2011
Téli felkészülési mérkőzések - 99
2011.02.16., Szerda @ 14:30
Székesfehérvár, Sóstói Stadion

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90 +1.Vége, a szezon utolsó felkészülési mérkőzésén 2-1-re győzött a Videoton.
88.Lencse majdnem rúgott még egyet. A tizenhatoson belül három védő között forgolódott, majd kapura csavarta a labdát - valamivel fölé.
85.Lencse góljával vezet a Vidi! Támadónk a jobbösszekötő helyén kapott területre labdát, egyet igazított, majd 15 méterről okos gólt rúgott a hosszúba: a labda a jobb kapufát érintve vágódott a hálóba.
82.Djordjic szép beemelését Nikolics 14 méterről, estében lőtte rá - Balajcza jó helyen állt, védett.
78.Lencse sarkalta Nikolics elé a labdát a tizenhatoson belül, de a gólkirály elől becsúszva mentettVermes. Ördög tudja, hogy lett kirúgás...
67.Már csak Vaskó van a pályán az eredeti tizenegyből. Beállt Sebők, Izing és Djordjic, lejött Bozsovics, Lázár és elek. Vujovics ül még a padon, lehetőségre várva.
64.Szépen kisakkozott akció végén Polonkai lőtt 25 méterről - fölé
60.Négyes csere az Újpestben: pályára lép Sitku Illés is.
54.Egyenlítettünk! Lencsét rántotta a földre - talán feleslegesen - a tizenhatoson belül Takács. A jogos büntetőt Nikolics laposan lőtte a jobb alsó sarokba.
46.A szünetben hét új játékos állt be a Vidibe, csak Sebők, Vujovics, Djordjic és Izing maradt a kispadon, illetve Bozsovics, Lázár, Vaskó és Elek a pályán. Csapatunk most: Bozsovics - Lázár, Milanovic, Vaskó, Hídvégi - Gosztonyi, Polonkai, Elek Á., Szakály - Nikolics, Lencse.
45.Vége az első félidőnek.
40.Vasziljevicset ígéretes helyzetben fogta meg az asszisztens - nem volt igaza.
31.Magos fejezhette be jobbról betörve, jó helyzetből az újpesti kontrát - Bozsovics a helyén volt, belevetődött.
29.Elek lőtt középről, 23 méterről, Balajcza vetődve, bravúrral ütötte szögletre a labdát.
27.Lipták és Vaskó (!) kevergetett az Újpest büntetőterületén belül, de "csak" szöglet lett belőle.
21.Rögzített játékhelyzet nyomán szerzett előnyt az Újpest. Rajczi kapott mélységből, területre passzt, ellépett Lipták mellett, és a tizenegyes pontról Bozsovics alatt a hálóba gurította a labdát.
8.Marin Matos csapta be egy nagyon szemtelen csellel Liptákot a tizenhatoson belül, jó helyzetben volt, de nem választott jó megoldást - szerencsénkre. Bozsovics könnyedén fogta az erőtlen próbálkozást.
3.Vasziljevics és Elek keverte meg a vendégek védelmének jobb oldalát, majd "Vaszke" centerezett: Balajcza elvétette, Alves a hosszú oldalon, a kapufánál háttal a pályának, talppal befelé tolta - inkább lehetőség volt, mintsem helyzet.
2.Sárga-feketében játszik a Vidi, ez szokatlan a hazai meccseken. Csapatunk talán az Újpest függőleges csikozású meze elől tér ki, de emlékezhetünk arra is, Újpesten "bevált" a sárga-fekete, amikor Nagy Dani korai góljával nyertünk.
1.Dr. Mezey György két teljes sort, huszonkét játékost nevezett a meccsre. Ilyenkor mindig felvetődik, vajon két hasonló játékerejű csapat alakul-e ki, vagy az egyik a "fényes" - nos a kezdőcsapat alkalmasint lehet akár a legerősebb Vidi is.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek