VidiShop molvidi.hu Alba Liga
ND Mura 05 Végeredmény 1-2
Videoton FC
Barátságos, 2012-2013
Nyári felkészülés - 2. mérkőzés
2012.06.26., Kedd @ 18:00
Fazanerija Stadion

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90 +1.Vége a meccsnek, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, hiszen az utolsó 25 percben gyakorlatilag át sem jött a mi térfelünkre a hazai gárda.
90.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Perics gyönyörűen vett át egy labdát, becsapva ezzel védőjét, majd óriási labdát adott Oliveiranak, aki higgadtan kicselezte a kapust, majd az üres kapuba passzolt.

86.GÓÓÓÓÓL!
Kovács két szép csel után lövésre szánta el magát 18 méterről, a labda pedig védhetetlenül vágódott a hosszú sarokba.

84.
 
83.Hector iramodott meg a bal szélen, nagyszerűen tekert középre, Perics elől azonban az utolsó pillanatban tisztázni tudtak.
78.Kapuscsere: Tujvel helyett Somodi a kapuban.
76.Micsoda mozdulat! Egy előre ívelt labdát fél-ollózó mozdulattal lőtt kapura kapásból Oliveira, azonban ez a lövés is mellé ment, de a mozdulat szenzációs volt!
75.Újabb csere: Vinícius helyett Caneira a pályán.
70.Perke máris nagy ziccerbe került, egy szélről érkező labdát pörgetett nagyon szép mozdulattal kapura, a labda azonban körülbelül 20 centivel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.
66.Hármat cserélünk: Gyurcsó, Torghelle és Lencse jöttek le, helyükre Kovács, Perics és Szekeres álltak be.
64.A szabadrúgást a sértett tekerte kapu elé, az érkező Vinícius azonban mellé lőtt.
63.Gyurcsó tanítani valóan fordult le védőjéről, aki viszont "cserébe" lerántotta őt a 16-os sarkánál.
61.
 
58.Hatalmas helyzet maradt ki! Lencse négy védő gyűrűjében három szép csellel játszotta tisztára magát, majd 15 méterről kapura lőtt, a labda alig ment a bal kapufa mellé.
55.Kokó és Perics kezdtek el intenzíven melegíteni az alapvonal mögött...
53.
 
50.Gyurcsó kínálta meg a hazai kapust 22 méterről egy életerős lökettel, azonban a hálóőr védeni tudott.
46.Folytatódik a mérkőzés, csapatunkban nem volt csere.
45.Vége az első félidőnek. Csapatunk birtokolta többet a labdát, azonban a hazaiak az egyetlen lehetőségüket - hatalmas szerencsével - gólra váltották.
40.Ezekben a percekben ismét a mezőnyjáték dominál, helyzetek nincsenek.
37.
 
35.Úgy látszik, csak kérni kellett a helyzetet, és íme: Gyurcsó a jobb szélen futotta le védőjét, majd egyből középre adott, a kapus rossz ütemben jött ki kapujából, azonban a labdát nem érte el a hosszún érkező Walter, de csak centikkel maradt le róla. Nagy helyzet volt!
32.Továbbra sem tudunk helyzetről beszámolni, csapatunk mezőnyben uralja a játékot, de a helyzetek egyelőre nem jönnek...
30.

25.A játék képe nem változott, mi építgetjük a támadásainkat, a hazaiak védelme azonban jól zár eddig, nem igazán találjuk a rést a pajzson.
22.
 
20.Egy hazai szögletet követően, az ötös sarkáról csúsztatta fejjel kapura a labdát az egyik szlovén játékos, Tujvel nagy bravúrral védett.
18.A gól óta kiegyenlített játékot láthatunk, valamivel többet birtokoljuk a labdát.
17.
 
15.Az időjárásra egyáltalán nem lehet panasz, nincs az a hatalmas kánikula, mint ami volt néhány napja, és az eső sem esik, mint ahogy tegnap és tegnapelőtt.
10.Megszerezte a vezetést a hazai csapat egy roppant szerencsétlen öngóllal. Az egyik szlovén játékos két szép csellel indult meg a jobbszélen, majd középre adását Vinícius próbálta szögletre menteni, 7 méterről nagy erővel azonban a felső lécet találta el, a labda onnan a gólvonal környékére pattant, a partjelző azt jelezte, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon.
3.Máris egy hatalmas Vidi-helyzet! Walter iramodott meg szép cselekkel a balszélen, majd éles szögből kapura lőtt, a labda csak centikkel suhant el a gólvonal előtt, majd a hosszú kapufa mellett hagyta el a játékteret.
1.A fekete-fehér mezben játszó hazaiak kezdték a meccset.
-5.Íme a mai kezdőcsapatunk:

Tujvel - Oliveira, Vaskó, Vinícius, Hector, Uros N, Tóth, Gyurcsó, Walter, Lencse, Torhelle

-10.Tavaly januárban, szintén Muraszombaton - igaz akkor nem a centerpályán, hanem a hátsó edzőpályán - játszottunk mai ellenfelünkkel felkészülési meccset. Akkor Vaskó és Nikolics góljaival 2-1-re nyertünk.
-15.
A hazaiak stadionja egy igazi kis ékszerdoboz. A körülbelül 4-5000 néző befogadására alkalmas stadion teljesen fedett, talán csak egyetlen negatívumot tudunk kiemelni: a nézőtér nagyon messze van a pályától. Ezt leszámítva minden körülmény tökéletesnek mondható.
-30.Üdvözöljük szurkolóinkat Muraszombatról, ahol csapatunk a szlovén bronzérmessel játszik felkészülési meccset nemsokára.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Vezetőedző
Kezdőcsapat
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Képgaléria
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek