VidiShop molvidi.hu Alba Liga
Videoton FC Végeredmény 3-1
FC Rapid București
Barátságos, 2012-2013
Téli felkészülés - 4. mérkőzés
2013.01.27., Vasárnap @ 13:00
Marbella Football Center

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a találkozónak, csapatunk jól játszva, szebbnél szebb gólokat szerezve, teljesen megérdemelten nyert a Rapid Bukarest ellen.
88.Paraiba-Haraszti összjáték végén utóbbi lőtt laposan kapu mellé.
87.Ezekben a percekben a mi térfelünkön zajlik a játék, gólhelyzetet azonban nem tudnak kialakítani a Rapid játékosai a kapunk előtt.
85.Gyurcsó 16 méterről megeresztett bombáját nem tudta megfogni a Rapid kapusa, a labda a melléről pattant vissza a mezőnybe, végül egy védő szabadította fel a kaput.
83.
 
80.Kleinheisler helyére Oliveira állt vissza a csapatba.
78.Pancu lövését óriási bravúrral védte Tujvel.
75.Bal oldali román szögletet követően Stefan Grigorie fejelhetett 6 méterről kapura, a labda fölé szállt.
72.Ezekben a percekben a két 16-os közötti mezőnyjátékot láthatunk.
68.Haraszti adott szép labdát Torghellének, csatárunk éles szögből alig lőtt a román kapu mellé. Továbbra is kézben tartjuk a meccset, a mi akaratunk érvényesül a pályán.
65.Sorcsere nálunk: lejött az összes játékos, aki a kezdőcsapatban kapott helyet - Tujvel kivételével. Az alábbi játékosok léptek pályára:
Fabio, Szekeres, Kaká, Szolnoki, Haraszti, Gyurcsó, Paraiba.

64.
 
63.GÓL!
Torghelle nagyszerűen fejelte el a labdát a kapujából kifutó Pecanha fölött, a labdát Kovács juttatta közvetlen közelről a Rapid kapujába!


61.Oliveira passzolt Torghellének, csatárunk lövését egy román védő blokkolta.
58.Brachi tekert kapu fölé egy távoli szabadrúgást.
55.Gól!
Szépítettek a románok, a gólt Coman szerezte, azonban úgy tűnt, mintha a román támadó leshelyzetből lőtt volna a kapunkba. A játékvezető mindenesetre érvényesítette a gólt, melyen még a gólszerző is meglepődött.

53.
 
52.Torghelle ugratta ki szenzációsan Kovácsot, akinek a lövése alig kerülte el a román kaput.
50.Mitrovics remekül tekerte kapura a Kovács ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt szabadrúgást, Pecanha szépen védett.
47.A román csapatban viszont csupán 3 játékos maradt a pályán, a kapus Pecanha mellett Dica és Ciolacu futott ki a második félidőre is, a többi játékos a kezdőcsapatból az öltözőben maradt.
46.A szünetben hármat cseréltünk. Tóth helyére Uros, Zsótér helyére Kleinheisler és Nikolics helyére Torghelle állt be.
45.Vége az első félidőnek, csapatunk parádés játékkal és két gyönyörű góllal vezet 2-0-ra.
44.Nikolics iramodott meg olyan sebességgel, amivel a román védők nem tudtak mit kezdeni, a félpályánál csak szabálytalanul tudták megállítani csatárunkat.
43.Ezekben a percekben a két 16-os között zajlik a játék, de továbbra is mi irányítunk!
40.
 
37.Gyorsan elvégeztünk egy szabadrúgást, a labda Nikolics elé került, aki Oliveirahoz passzolta volna azt vissza, azonban egy román védő lábában elakadt a játékszer.
35.Tujvel remek ütemben jött ki kapujából, ezzel meghiúsított egy veszélyesnek ígérkező román támadást.
32.Ismét Nikolics került nagy helyzetbe, ezúttal bal lábbal 10 méterről kicsit eltévesztette az irányzékot, de ahogy csatárunk helyzetbe került, az parádés volt.
30.Oliveira szélről belőtt labdáját a kapu előteréből tisztázták a bukaresti védők.
27.Tóth adott remek labdát Kovácsnak, aki megiramodott a Rapid 16-osán belül, majd egy gyors irányváltoztatást követően az érkező Nikolicsnak szeretett volna passzolni, azonban az egyik román védő lefülelte az átadást.
24.Tujvelnek kellett szépen védeni egy szélről érkező erős beadást, a labda szögletre pattant kapusunkról. A sarokrúgást követően az egyik román játékos 6 méterről fejelt kapura, a labda a felső lécen csattant.
22.Nikolics 18 méterről szánta el magát lövésre, alig ment kapu mögé.
20.A román csapat egyelőre nem tud mit kezdeni nagyon agresszív letámadásunkkal, gyakorlatilag csak pillanatokig van a piros mezes Rapidnál a labda.
17.Második gólunk óta újabb helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, azonban továbbra is mi irányítjuk a játékot, sokkal többet birtokoljuk a labdát, mint a románok.
15.
 
14.GÓL!
Oliveira parádés, körülbelül 40 méteres passzt adott Nikolicsnak, aki gyönyörűen lekezelte azt, majd higgadtan a kifutó kapus mellett a kapuba lőtte a labdát. Szenzációs gól volt!
Niko két gól, Oliveira két gólpassz.

12.Ezúttal Vinícius gyönyörű becsúszószerelésének tapsolhattak a nézők! Az ellentámadásból Kovács lódult meg, azonban hosszan passzolt Oliveira elé.
10.Nikolics lőtt 17 méterről kapu fölé. Eddig fölényben játszunk.
8.Oliveira szép cselekkel játszotta tisztára magát, észrevette, hogy a bal szélen üresen érkezik Zsótér, azonban átadásába az utolsó pillanatban közbelépett egy román védő.
5.A gyors gólunk óta is kézben tartjuk a mérkőzést, mi birtokoljuk többet a labdát.
4.
 
3.GÓL!
Ez gyors volt! Nikolics az első támadásunk végén lőtt a románok kapujába, a gólpasszt Oliveira adta. Ezzel 1-0-ra vezetünk!
1.A román csapat kezdte a mérkőzést.
-5.
Perceken belül kezdődik a mérkőzés, közben Fabio Capellot többen is észrevették, és autogramot kérnek tőle, ő pedig továbbra is nagyon barátságos mindenkivel.
-10.
Ma még egy mérkőzést játszanak itt a Marbella Football Centerben, közvetlenül a mi meccsünk után kezdődik a Dinamo Moszkva - Dnipro összecsapás. Ez azért érdekes most számunkra, mert a világ egyik leghíresebb edzője, Fabio Capello jelenleg az oroszok szövetségi kapitánya, és már itt van a helyszínen. Annyit elárult, hogy elsődlegesen a Dinamo Moszkva miatt érkezett ide, de mivel most ideje engedi, ezért belenéz a Vidi - Rapid Bukarest találkozóba is. Capello nagyon barátságos, a román szurkolók közös fotót is készíthettek a Real Madrid, a Milan és a Juventus egykori mesterével. Természetesen több újságíró is szeretett volna interjút készíteni vele, ezt azonban udvariasan visszautasította.
-25.Íme a mai kezdőcsapatunk:
Tujvel - Brachi, Vinícius, Caneira, Hector - Tóth, Mitrovics - Oliveira, Kovács, Zsótér - Nikolics
-40.Kapusaink már elkezdték a bemelegítést, a pálya szélén pedig néhány Rapid szurkoló énekelget lelkesen.
-50.Az időjárásra ezúttal sem lehet semmi panasz, ragyogó napsütés van és körülbelül 18 fok a hőmérséklet.
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat Spanyolországból! Csapatunk 13 órakor a román Rapid Bukarest ellen játszik felkészülési mérkőzést.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek