VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. Október 11. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
Tervezz újra vidis pólót! - Kreatív pályázatot hirdetünk!

A Videoton FC pályázatot hirdet Fejér megyei tanulók számára 12-től 19 éves korig. Alkoss ismét és lásd viszont művedet pólókon vagy szerezd meg az értékes vidis ajándékok egyikét! Minden résztvevő páros belépőt nyer a Vidi-Paks összecsapásra.

A Videoton FC a Fejér megyei középiskolai közoktatási intézményekkel tanulói jogviszonyban álló diákok részére kreatív pályázatot hirdet.

Téma: Tervezd meg saját vidis pólódat!

Kreatív pályázatunk célja, hogy papírra vidd vagy számítógépen megalkosd azt, ami legszívesebben eszedbe jut a Vidiről. A grafikán ábrázolhatod kedvenc vidis emlékképed, mozzanatod, megmutathatod, mit jelent számodra a klub! Az elkészült művet a Vidi szakmai zsűrije értékeli és kiválasztja azt az egyet, amely rákerül egy egyedi, a klub által készített pólóra, melyet később a VidiShopban is meg lehet majd vásárolni. Ráadásként a nyertes decemberben a VidiShopban átveheti az alkotását ábrázoló felsőt és más díjakban is részesül!

Beküldött képeden szerepelhet bármilyen, a Vidihez köthető dolog: egy meccs jelenete, hangulata, de akár Stopli is! Csupán egy a lényeg, mégpedig hogy alkotásod középpontjában a Videoton FC álljon. A kreatív alkotás készülhet papíron és digitálisan is.

Pályázati kiírás

A pályázónak a témával kapcsolatos kreatív alkotást kell benyújtania, amely készülhet vízfestékkel, temperával, zsírkrétával, színes ceruzával, filctollal vagy számítógépes rajzprogramokkal is. Egy diák akár több grafikával is pályázhat. A rajzlapok hátulján fel kell tüntetni a pályázó nevét, iskoláját, osztályát, az értesítési e-mail címet és telefonszámot, digitális beküldés esetén pedig csatolni kell a felsorolt adatokat tartalmazó regisztrációs lapot.

Résztvevők: Fejér megyei középiskolai közoktatási intézményekkel tanulói jogviszonyban álló diákok
(12 éves kortól 19 éves korig)

Elbírálás szempontjai: kreativitás, rajztudás, színhasználat, témához való kapcsolódás. Az elbírálást a klub által összeállított szakmai zsűri végzi.

Eszközök: vízfesték, tempera, zsírkréta, színes ceruza, filctoll, illetve számítógépes rajzprogramok.

Pályázatok leadásának módja: rajzokat a VidiShopban lehet leadni a kitöltött regisztrációs lappal együtt vagy postázni lehet a Fehérvár FC Kft. 8050 Székesfehérvár, Pf.: 430 címre. Digitálisan a [email protected] címre lehet elküldeni az alkotást, illetve csatolmányként a regisztrációs lapot.

A rajzban vagy a dokumentumban fel kell tüntetni az alkotó nevét, iskoláját, osztályát és e-mail címét, telefonszámát.

Pályázatok leadásának határideje: november 6., éjfél.

Fődíj: a nyertes terv megvalósítása és legyártása, az elkészült póló átvétele december 6-án a VidiShopban, a Videoton FC játékosai által dedikált 2017-18-as első számú Vidi-mez, valamint 2 db tavaszi bérlet.

II. helyezett: egy, a játékosok által dedikált adidas labda, valamint vidis ajándékcsomag.

III. helyezett: vidis ajándékcsomag.

Közönségdíj (Facebook-szavazás): egy, a játékosok által dedikált adidas labda, valamint vidis ajándékcsomag.

A Facebook-szavazás a Videoton FC Facebook-oldalán november 7-től november 10-én 12 óráig tart. A legtöbb lájkot kapó alkotás készítője részesül közönségdíjban.

Általános nyeremény: minden pályázó egy, a november 25-én 15:30-tól a Pancho Arénában megrendezésre kerülő Videoton FC - Paksi FC mérkőzésre szóló páros belépővel gazdagodik!

Eredményhirdetés időpontja: november 14. A nyerteseket e-mailben és telefonon is értesítjük.

Nyeremények átadásának időpontja, helyszíne: december 6., Piac tér 4. szám alatt található VidiShop.

További információ: amennyiben a pályázattal kapcsolatban további kérdések merülnének fel, ezeket elküldhetik a [email protected] e-mail címre.

A "Tervezz újra Vidis pólót!" játék szabályzatát ide kattintva lehet elérni, a regisztrációs és adatvédelmi nyilatkozatot pedig ide kattintva.

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek