VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. Október 12. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Erdős József vezeti a Balmazújváros elleni meccsünket

A fővárosi sporival legutóbb tavasszal találkoztunk Pakson.

Az 1977-ben, Budapesten született Erdős József a játékvezetői vizsga megszerzését követően különböző labdarúgó osztályokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára 2002-ben lehetett országos NB II-es játékvezető, de ebben az évben már dirigált NB I-es mérkőzést is, mégpedig a Sopron - Siófok bajnokit.

Erdős legutóbb tavasszal vezetett nekünk bajnokit, akkor 0-0-át játszottunk Pakson. A mostani lesz egyébként a 145. élvonalbeli találkozója Erdős Józsefnek, ezzel pedig megelőzi a 90-es évek olyan rutinos játékvezetőit is, mint Piller Sándor vagy Ábrahám Attila. Pályafutása során eddig 546 sárga lapot és 31 piros lapot mutatott fel Erdős NB I-es mérkőzésen.

Erdős József asszisztensei Buzás Balázs és Bornemissza Norbert lesznek, az alapvonalak mögül Szőts Gergely és Urbán Eszter segítik Erdős munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket Varga Gábor látja majd el a szombaton 15.30-kor kezdődő mérkőzésen.

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek