VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. November 23. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Nyerjen tavaszi bérletet és Vidi-ajándékcsomagot a VidiShoppal!

A Paks elleni bajnoki napján is érdemes felkeresni a Pancho Arénánál felállított VidiShopot. 

Az őszi idényben utoljára lép pályára a Pancho Arénában a Vidi! A Paksi FC elleni szombati, 15:30  órakor kezdődő bajnokin is érdemes lesz felkeresni az 1C szektor előtt kihelyezett VidiShopot, hiszen minden szurkolónk, aki legalább ötezer forint értékeben vásárol, részt vesz az ajándékbolt nyereményjátékában. 

A meccs utáni héten, november 29-én kerül sor a sorsolásra, amelyen három szerencsés Vidi-drukker tavaszi bérletet, valamint Vidi-ajándékcsomagot nyer majd. Érdemes lesz tehát akár a Paks elleni mérkőzés napján beszerezni a vidis karácsonyi ajándékokat, utána a csapat mellett már csak annak kell szurkolni, hogy a sorsolás során mellénk álljon a szerencse. 

A meccsnapi akció kizárólag a Pancho Arénánál kihelyezett VidiShopban érvényes. Az ajándéküzlet a mérkőzés kezdése előtt két órával nyit (13:30 óra), a találkozó lefújása után fél órával zár be (18:00 óra). A nyertesek névsorát november 29-én a Videoton FC hivatalos Facebook-oldalán hirdetjük ki.

Nyereményátadás időpontja: 2018. január 29. (VidiShop, Piac tér 4.).

(A játékszabályzatot ide kattintva érheti el!)

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek