VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Február 12. 23:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marbella központjában, közös vacsorával zárta az edzőtábort a csapat

Kedd este érkezik haza a Vidi Spanyolországból.

Hétfő délután játszotta utolsó felkészülési mérkőzését csapatunk a második téli edzőtáborban, a kínai Tiencsin TEDA ellen 3-1-re győztünk. A találkozó után közös vacsorán vettek részt a játékosok és a stábtagok Marbellában.

Először 14 napot Benidormban, majd tíz napot Marbellában töltött a csapat. A két edzőtábor alatt nyolc felkészülési mérkőzést játszottak a játékosok, ezeken a találkozókon az összes elutazó mezőnyjátékos és kapus lehetőséget kapott a szakmai stábtól, egyedül a visszatérésén dolgozó Huszti Szabolcs nem lépett pályára, de téli igazolásunk is mindkét táborban végig ott volt csapattársaival.

A közel egy hónap alatt jellemzően napi két edzéssel készült a csapat a tavaszi idényre, így nem volt idő arra, hogy kimozduljanak a játékosok, a hazautazás előtti utolsó nap estéjén azonban ez is megtörtént.

A csapat repülőgépe kedden kora este landol Budapesten, a Vasas elleni szezonnyitóra a hét második felétől már otthon készülnek Juhász Rolandék. 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek