VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 11. 06:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
VÁLOGATOTT
Mocsi Attilával a soraiban győzött a magyar U19-es válogatott

Szoboszlai és Schön góljaival vertük a szlovéneket.

A válogatott szünet felvezetéseként megkezdte szereplését az U19-es Európa-bajnokság selejtezőiben a magyar nemzeti csapat. Németh Antal szövetségi edző együttese a 7-es csoportba kapott besorolást, ahol Ausztria, Koszovó és Szlovénia gárdái a riválisok. Az első meccsen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban utóbbi volt az ellenfél, a csoport többi meccsét is Magyarországon rendezik.

A szabadrúgások meccse

A magyar U19-es válogatott Ásványi - Kovács K., Mocsi, Csóka, Majnovics - Bokros - Schön, Szendrei, Szoboszlai, Szerető - Tímári összeállításban kezdett, de a szlovének szereztek vezetést: Matko volt eredményes szabadrúgásból. Bár a mieink ezt követően többször is helyzetbe kerültek, a félidőben még a vendégek vezettek, ám a fordulás után már nem sokáig. A 60. percben Szoboszlai kiváló szabadrúgása akadt a szlovén kapuba, majd 6 perccel később Kiss keresztlabdáját Schön közelről passzolta a hálóba. Az állás már nem változott, maradt a 2-1, így a csoport élére állt Németh Antal alakulata.

A MOL Vidi FC középhátvédje, Mocsi Attila mind a 90 percet a pályán töltötte.

A csoport másik meccsén Ausztria 0-0-t játszott Koszovóval. Szombaton 19:30-kor Koszovó, kedden 15:30-tól Ausztria lesz Magyarország ellenfele. A kvartettből az első két helyezett jut tovább.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek