VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 12. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Különvonat indul a hazai, PAOK elleni EL-meccsünkre

Jelentkezni november 8-ig lehet, a részvételi díj 1000 forint.

A MOL Vidi FC november 8-án, csütörtökön 18.55-kor a görög PAOK ellen lép pályára a Groupama Arénában, az EL csoportkörében. Klubunk ezúttal is szurkolói különvonatot indít a találkozóra Székesfehérvárról.

Szurkolói különvonat

A szurkolói különvonat november 8-án 16:37-kor indul a székesfehérvári vasútállomásról, gyülekező 16:15-től lesz. A várható érkezés Ferencváros vasútállomásra 17:26. Visszafelé a vonat 21:50-kor indul, várható érkezés Székesfehérvárra 22:39.

Jelentkezés

A különvonatra jelentkezni október 17-től november 8-án délig lehet a Piac téri VidiShopban. A részvételi díj 1000 forint/fő. Fontos, hogy korlátozott számban tudunk csak vonatjegyeket biztosítani, ezért aki ezt a közlekedési formát részesíti előnyben - elkerülve így például a budapesti délutáni csúcsforgalmat - az mindenképp időben vásárolja meg a vonatjegyet!

CÍMKÉK
2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - PAOK FC
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek