VidiShop molvidi.hu Alba Liga
MédiaakkreditálásAZ AKKREDITÁCIÓ RENDJE A MOL VIDI FC HAZAI MÉRKŐZÉSEIRE

 Minden mérkőzés előtt 'ONLINE' akkreditálni kell magukat a sajtó munkatársainak!

A soron következő, Chelsea FC elleni mérkőzés akkreditációs határideje december 10., hétfő, 12:00 óra. Az akkreditáció menetéről ide kattintva olvashatnak bővebben!

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy minden mérkőzés előtt akkreditálják magukat a VIDIPRESS akkreditációs aloldalán! (A VIDIPRESS felület használatához regisztrálni kell!) Az akkreditációval rendelkezők a stadion sajtóbejáratánál igazolvány ellenében vehetik át a belépésre jogosító karszalagot, illetve a fotósok a mellényt, majd a mérkőzést követően ugyanott adhatják le azokat.

A korlátozott akkreditálható létszám miatt, a kérelmek elbírálásakor a klub akkreditációs szabályzata alapján járunk el.

A sajtó számára fenntartott helyek az eddig megszokott módon, továbbra is a főépületben, a pedig sajtóbejárat az A1-es szektor parkolószintjén található.

Az akkreditáció rendje:

1. Az írott és elektronikus médiumok újságírói és fotóriporterei a MOL Vidi FC hivatalos, hazai és nemzetközi mérkőzéseiről akkreditáció birtokában tudósíthatnak.

2. Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

3. A médiumok munkatársai akkreditációt a mérkőzés kezdési időpontját megelőzően molvidi.hu-n, a VIDIPRESS felület akkreditáció aloldalán kérhetnek. Az akkreditáció határideje a magyar bajnoki és kupameccsket illetően a mérkőzést megelőző munkanapon 12 óra. A kiemelt találkozók akkreditációs határideje, ettől eltérő, és a klub által előre közölt időpontban zárul.

4. A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő (fotósmellény) átvételével kijelentik, hogy a MOL Vidi FC és a Magyar Labdarúgó-szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják.

5. A MOL Vidi FC – az UEFA és az MLSZ vonatkozó szabályzataival összhangban – jogosult az egyes mérkőzésekre kiadott akkreditációk számát meghatározni.

6. Amennyiben az akkreditációt kérők száma meghaladja a kiadható sajtóbelépők számát, a MOL Vidi FC az előre meghatározott akkreditációs sorrend alapján adja ki a belépőket.

 
 

     Az akkreditációs sorrend
     I. Közvetítési jogtulajdonos televíziós társaság, MTVA, Nemzeti Sport, Fejér Megyei Hírlap, a vendégcsapat klubmédiuma, a vendégcsapat székhelye szerinti megyei napilap
     II. Országos napilapok, televíziós társaságok, kiemelt internetes sportportálok, Fejér megyei médiumok, országos frekvenciaengedéllyel rendelkező rádióadók, hírügynökségek.
     III. Magazinok, heti- és havilapok, helyi rádiók.
     IV. Egyéb internetes médiumok.
  A külföldi médiumok részéről érkező akkreditációs kérelmekről a MOL Vidi FC egyedi elbírálás alapján dönt.   


    

 

 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek